Správy 23.1.2017

pridané: 23.01.2017

Loading the player...

Príspevky

0:25 MCORŠ - zhodnotenie

O tom, že v našom meste ľudia radi športujú svedčí aj ukončený 12.ročník celoročnej olympiády rekreačných športovcov. Pracovníkov mestského úradu, ako organizátorov podujatia sme sa pýtali, aký bol uplynulý ročník a či organizátori chystajú pokračovať v tomto veľmi populárnom podujatí aj tento rok.

4:46 Futbalová 11-stka Turca

V piatok (20.1.2017) podvečer sa na 22.ročníku reprezentačného plesu všetci prítomní dozvedeli mená Turčianskych futbalistov, ktorí sa v minuloročných súťažiach najviac presadili. V ankete rozhodovali jednotlivé kluby. Poradie medzi jednotlivými miestami určili minimálne bodové rozdiely.

11:01 Najlepší futbalista Turca

Víťazom tohtoročnej ankety o najlepšieho futbalistu Turca je hráč TJ Družstevník Blatnica Michal Kempný. Hneď po vyhlásení výsledkov sme sa obhajcu minuloročného titulu pýtali na jeho pocity a záväzky spojené s týmto titulom do budúcnosti.

14:07 ESŠ - nové učebne

Ako sme Vás už viac krát informovali v Evanjelickej spojenej škole skúšajú nový biznis model. Vďaka sponzorom sa im podarilo vybudovať nové špecializované učebne. Hodiny odborných predmetov tak prebiehajú v nových laboratóriách.

17:01 Kolkársky klub Sučany

S kamerou sme sa boli pozrieť v kolkárni v Sučanoch. V KK Tatran majú viacerých úspešných hráčov. Aktuálne hrajú v slovenskej extralige ,ale aj československej interlige.

19:50 Hokej - 42.kolo

Po víkende ( 21.1.-22.1.2017) si martinský hokejisti zapísali do tabuľky 6 bodov. Naplno bodovali v obidvoch domácich zápasoch. V piatok vyhrali nad súperom z Banskej Bystrice a v nedeľu porazili hráčov z Liptovského Mikuláša.

22:55 Futbal - prípravný zápas

Futbalisti MŠK Fomat pokračovali cez víkend ( 21.1.2017) v príprave na jarnú časť 2.ligy. Na ihrisku s umelou trávou pri ZŠ Hurbanova privítali hráčov z Lednických Rovní. Ukázalo sa, že káder, ktorý je zložený prevažne z mladších hráčov ani na tohto súpera nestačil a podľahol 1:4.

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution