Správy 3.2.2017

pridané: 03.02.2017

Loading the player...

Príspevky

0:30 Deň otvorených dverí na JLF UK

Žiaci ôsmych a deviatych ročníkov základných škôl si mohli pozrieť priestory lekárskej fakulty. Pripravené boli aj ukážky niektorých činností, s ktorými by sa mohli počas štúdia stretnúť. Martinská lekárska fakulta, ktorá má dobré meno nielen doma, ale aj v zahraničí otvára svoje dvere záujemcom o štúdium pravidelne.

3:06 Technická olympiáda - krajské kolo

Priestory Spojenej školy sa stali miestom, kde svoje technické zručnosti ukázali žiaci základných škôl, ktorí sa prebojovali do krajského kola technickej olympiády. Súťažiaci mali vyrobiť vešiak a krabicu na náradie. Medzi žiakmi sme našli aj veľmi šikovné dievča z Oravy.

7:43 Žiacka futbalová 11-stka

Pri odovzdávaní vysvedčení za prvý polrok sa žiaci ZŠ na Ul. Hurbanova dozvedeli aj mená spolužiakov, ktorí boli vyhodnotení ako najlepší. Každoročne je toto vyhlasovanie spojené aj s kultúrnym programom a divácku kulisu tvoria všetci žiaci školy.

14:02 Tréning s A-mužstvom

Dvaja najlepší mládežnícki hráči siedmeho a ôsmeho ročníka Andrej Siakeľ a Matúš Ulbricht si mohli vyskúšať ako to je hrať spolu s hviezdami slovenskej extraligy. Pozreli si aj šatne a na spoločnom obede sa dozvedeli odpovede na otázky, ktoré ich zaujímali.

18:16 Výstava v Turčianskej knižnici

V priestoroch Turčianskej knižnice si môžete pozrieť výstavu fotografii Milana Velikého. Autor svoju voľnú tvorbu zameriava na reportážnu fotografiu, na fotografovanie mestskej krajiny, fotografickú grafiku a štylizovanú fotografiu. Na vernisáži sme boli aj s našou kamerou.

22:05 Lyžiarske preteky stredoškolákov

Do lyžiarskeho strediska v Jasenskej doline si prišli zasúťažiť stredoškoláci. Na štartovacej listine ich bolo viac ako 200 až z 35 stredných škôl, ktoré sídlia na území Žilinského samosprávneho kraja. Preteky sa organizujú pravidelne už niekoľko rokov. Hostiteľom je vždy iné lyžiarske stredisko.

26:12 Archív TVT

Oslavy obce v Trebostove - Výročie TJ v Háji - letná biblická škola

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution