Správy 10.2.2017

pridané: 10.02.2017

Loading the player...

Príspevky

0:25 Ples seniorov

Členovia Jednoty dôchodcov zorganizovali pre svojich členov už 2.ročník tradičného plesu so všetkým ako má byť. Nechýbalo dobré jedlo, kultúrny program, do tanca hrala kapela. Ako sme sa presvedčili seniori sa zabávali ako za mladých čias.

4:49 Dopravná situácia pri Priori

Rekonštrukcia obchodného domu Prior je plnom prúde. Okrem toho, že je v tomto priestore zhoršená dopravná situácia z dôvodu výjazdu vozidiel zo staveniska, viacerí vodiči zaznamenali aj dosť neprehľadnú situáciu z dôvodu orientovania budovy až prakticky do časti chodníka. Pomôcť má umiestnené zrkadlo.

6:42 Výstava v Turčianskej galérii - Emerik Feješ

V Turčianskej galérii je inštalovaná výstava insitného maliara Emerika Feješa, ktorý svoje obrazy maľoval podľa čierno bielych pohľadníc a farby im dával tak ako to cítil on. Výstavu tvorí zbierka Ivana Melicherčíka.

40:16 ZUŠ divadielko O dvanástich mesiačikoch

Žiaci literárno-dramatického odboru z umeleckej školy na Mudroňovej ulici predviedli rodičom a známym ich predstavu o známej rozprávke Pavla Dobšinského O dvanástich mesiačikoch. Príprava im trvala tri mesiace.

12:29 Medzinárodný turnaj v hokeji

Na zimnom štadióne sa zišli mladí hokejisti na druhom ročníku medzinárodného turnaja Martin cup 2017 U15. Prišli chlapci z partnerského mesta Balašicha z Ruska. Svoje hokejové umenie ukážu aj hráči z Trenčína, Popradu, Bratislavy, Košíc a samozrejme domáci z hokejovej akadémie.

16:22 Hádzaná : česko - slovensko-poľská liga

V športovom centre v Diakovej sa nedávno konalo 1.kolo medzinárodnej ligy pre mladších žiakov. Z každej krajiny sú v lige dve mužstvá. Za Slovenska okrem chlapcov z MHáK Martin aj hráči z Bojníc. Ako nám prezradili organizátori, v Bojniciach majú neporovnateľne lepšie podmienky a to sa potom odzrkadľuje aj vo výsledkoch.

22:12 Zimná liga malého futbalu

Zimná liga malého futbalu a jej 14.ročník vrcholia. Ako nám prezradil hlavný organizátor Dušan Štrbák, po 20. kole je jasný víťaz a to sú Bambariaci.

25:22 Archív TVT

inkubátorové centrum - včelárska nedeľa - chodník v Priekope

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution