Správy 3.3.2017

pridané: 03.03.2017

Loading the player...

Príspevky

0:30 Detský domov – relaxačná miestnosť

Občianske združenie Matka a dieťa opäť pomáhalo, tentokrát v detskom domove. Nová relaxačná má pomôcť predovšetkým deťom, ktoré sa dostali do domova z dôvodov, ktoré negatívne vplývajú na ich duševný vývin. Príjemné prostredie má pomôcť uvoľniť ich emočné vypätie.

6:03 Hviezda instagramu

Je mladá, nenápadná, študuje na evanjelickom gymnáziu a poznajú ju používatelia sociálnych sietí na celom svete. Pred viac ako rokom sa rozhodla zaznamenávať na malé lístočky myšlienky, ktoré ju ten ktorý deň roka zaujali, prípadne čo ten ktorý deň urobila. Potom ich odfotila a vznikla fotografia, ktorú si pozrelo viac ako milión používateľov.

8:56 Tvorivé dielne - drôtikovanie

Jarné prázdniny sú v plnom prúde a viacero inštitúcií v našom meste pripravilo pre deti zaujímavý program. My sme sa boli s kamerou pozrieť v Slovenskom národnom múzeu, ako sa deťom darí vyrobiť zaujímavé veci z obyčajného drôtu.

13:04 Deti na hokej

Ako sme sa v pondelok (27.02.2017) popoludní s kamerou presvedčili, plno detí na zimnom štadióne svedčí o tom, že záujem o hokej je v našom meste naozaj veľký. Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s mestom Martin a hokejovými klubmi zorganizovalo podujatie na jeho ešte väčšiu popularizáciu. Nechýbali ani hokejové legendy.

17:43 MŠK FOMAT pred začiatkom jarnej časti

Už túto sobotu (04.03.2017) sa začne jarná časť 2.ligy. Na ihrisku v Žabokrekoch privítajú hráči MŠK Fomat súpera z Pohronia. Trénera Šina sme sa pýtali ako sú hráči pripravení zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Podľa jeho slov to bude ťažké, nakoľko im vypadlo viacero dobrých hráčov, no zatiaľ sa nevzdávajú.

22:06 Basketbal Martin vs. Rožňava

Hráči TJ Slávia Medik Martin privítali na domácej palubovke hráčov BK SPD Rožňava. Zverencom trénera Vinku sa podarilo zvíťaziť 71:63. Po 18.kole základnej časti sú na 7.mieste tabuľky s 21. bodmi. Už túto sobotu (04.03.2017) bude súťaž pokračovať 1.kolom play off, keď privítajú hráčov z Krompách.

25:59 Archív TVT

ostrovčeky pri cestách - rekonštrukcia divadla - povodne Necpaly

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution