Správy 8.3.2017

pridané: 08.03.2017

Loading the player...

Príspevky

0:30 Hlasovanie za Horičku

Ako sme Vás nedávno informovali oddychový priestor na Malej Hore by mal dostať nový šat. K získaniu finančných prostriedkov potrebných na jeho revitalizáciu môžete prispieť aj vy. Stačí pripojenie na internet a trochu času.

3:10 MHC Martin - zrušený zápas - výsledok

Martinskí hokejisti v pondelok (06.03.2017) podvečer neprehrali len na ľade Banskej Bystrice, ale aj v kancelárii Pro hokeja v Bratislave. Za zrušený zápas prišiel trest, a tým je kontumačná prehra so Žilinou 5:0.Pýtali sme sa kompetentných či sa to nedalo riešiť ináč. Do konca základnej časti im chýbajú tri zápasy a 2 body na postup do play off .

7:59 Význam pôstu

Po dňoch radovánok plných zábavy tu máme obdobie štyridsaťdňového pôstu, ktorý sa skočí na Veľkú noc. U etnografičky sme zisťovali, aký bol jeho význam v minulosti a čo nám môže dať dnes.

12:02 Kláštorská burza

Máte doma rôzne veci vrátane oblečenia, ktoré už nepotrebujete a len Vám „zavadzajú v skrini“. Môžete navštíviť rôzne burzy. Na jednej takej sme boli aj my s našou kamerou. Teda, nie aby sme sa jej chceli zbaviť , ale aby sme Vám priniesli neopísateľnú atmosféru.

15:54 CVČ Kamarát – výchovný koncert

Žiaci ZUŠ na ul.Mudroňa predstavili na dvoch koncertoch svoje hudobné nástroje deťom z materskej školy J. Lettricha, J. Šimka, ul. Gorkého a tiež z MŠ v Podhradí. Za sprievodu odborného umelecko-náučného slova škôlkári spoznali akordeón, zobcovú flautu, gitaru, keyboard, husle, klarinet a altsaxofón.

19:54 Hokejbal –víkendové turčianske dvojkolo

Cez víkend (04.03.-05.03.2017) pokračovala jarná časť extraligy. Martinské Vitamíny v sobotu zdolali Diakovú, no v nedeľu prišli o prvé jarné body v zápase s Považskou Bystricou, ktorá naopak s Kométou prehrala. Vrútočanom sa darilo aj v zápase s  Diakovou, ktorú zdolali po samostatných nájazdoch.

22:08 Hádzaná MHák Martin vs. Sokol Cífer

V sobotu (04.03.2017) v športovej hale na Podháji pokračovala 12.kolom jarná časť 1.ligy mužov. Aj keď sa Martinčania rozbiehali len pomaly, napokon súpera z Cífera zdolali vysoko 33:19 Aktuálne im s 18.bodmi patrí 2.miesto v tabuľke.

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution