Správy 24.3.2017

pridané: 24.03.2017

Loading the player...

Príspevky

0:22 Mestská rada

Pred pondelkovým rokovaním mestského zastupiteľstva sa stretli aj členovia mestskej rady. Okrem pravidelných bodov ako je správa hlavného kontrolóra sa venovali aj správe o činnosti mestskej polície za rok 2016. Na programe bola aj Koncepcia športu a zmena krízového rozpočtu.

3:24 Oceňovanie učiteľov

Blíži sa Deň učiteľov a tých najlepších sa rozhodli oceniť aj v našom meste. Z rúk viceprimátora Imricha Žiga si ocenení pedagógovia, ktorých navrhli jednotlivé školy prevzali ďakovné plakety vo štvrtok ( 23.03.2017) v zasadačke mestského úradu.

10:13 Beseda v Turčianskej knižnici

V martinskej knižnici pravidelne organizujú besedy s autormi. Na jednej takej sme boli aj my s našou kamerou. Zuzana Štelbaská a známy moderátor Patrik Herman porozprával prítomným, o tom ako sa spracuvávajú silné životné príbehy.

14:09 Tancuj ako dokážeš

V CVČ Kamarát bol mesiac marec venovaný tancu. Do súťaže, ktorá bola určená pre všetkých a rôzne druhy tanca sa prihlásil rekordný počet účastníkov. Porota mala čo robiť, aby vybrala tých najlepších.

17:19 Jarná únava

Vonku to vyzerá tak, že jar a s ňou spojené teplé, slnečné dni je už tu a zima patrí minulosti. V uliciach nášho mesta sme sa pýtali okoloidúcich ako vnímajú zmenu ročného obdobia. Príroda sa zobúdza a nový život chtiac nechtiac ovplyvňuje aj nás všetkých

21:34 Hokej - play off

Martinskí hokejisti poriadne prekvapili svojich fanúšikov. Nielen že sa im podarilo vyhrať v Košiciach, ale vyšli im aj obidva zápasy doma. So stavom série 3:1 pocestujú v sobotu (25.03.2017) do Košíc, kde ich čaká poriadna výzva. Vyhrať a bojovať o najcennejšie kovy.

27:40 Basketbal – play off 2.liga muži

Hráči TJ Slávia Medik Martin bojujú aktuálne v play off o 5. a  6. miesto s Rožňavou. Aj keď na domácej palubovke prehrali 55:69 čaká ich ešte zápas na pôde súpera, kde podľa trénera Vinku mávajú viac šťastia.

31:37 Archív TVT

poškodená studnička - jarmok v Živene - bytový dom

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution