Správy 31.3.2017

pridané: 31.03.2017

Loading the player...

Príspevky

0:30 Oprava pešej zóny

Tí, ktorí sa pohybujú v centre mesta vedia, že vypadané a poprskané dlaždice sú tu na dennom poriadku. Na marcovom rokovaní mestského zastupiteľstva schválili poslanci finančné prostriedky určené na opravu najmladšej časti smerom ku pošte. Dlaždice by mali byť vymenené podobným materiálom, ako je urobená pojazdová časť pri Miléniu.

4:15 Oceňovanie učiteľov vo Vrútkach

Vo štvrtok (30.03.2017) popoludní si rúk primátora Miroslava Mazúra prevzali vrútockí učitelia poďakovanie za dlhoročnú prácu pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorým si na Slovensku pripomíname narodeniny Jána Ámosa Komenského – učiteľa národov.

8:24 Hokejoví dorastenci nakoniec strieborní

Aj keď sa martinskí mladíci snažili, na silnejších a skúsenejších Trenčanov recept nenašli a v stredu si na martinskom zimnom štadióne prevzali strieborné medaily. Nič to však nemení na skutočnosti, že prekvapili nielen trénerov ale aj fanúšikov.Po poslednom finálovom zápase sme sa pýtali na bezprostredné pocity.

16:03 Počas sviatkov už nenakúpite

Pred pár mesiacmi prišli zákonodarcovia v Národnej rade s návrhom zakázať predaj počas štátnych sviatkov. Okolo tejto témy sa rozvírila búrlivá diskusia a dnes už vieme, že od júna si počas pätnástich voľných dní nenakúpime. Na otázku okolo tohto zákazu sme sa pýtali v uliciach nášho mesta.

19:15 Čo s autom na jar

S prvými jarnými lúčmi sa ľudia zbavujú zimného oblečenia a čižmy odkladajú do skrine.. Po zime si určité úpravy vyžadujú aj naše štvorkolesové tátoše. Odborníkov na slovo vzatých sme sa pýtali ako to urobiť čo najlepšie.

22:05 Výstava Život a doba Karla Čapka

V Múzeu kultúry Čechov na Slovensku bola vo štvrtok (30.03.2017) otvorená putovná panelová výstava venovaná osobnosti nielen českých literárnych dejín. Významného českého spisovateľa a  novinára 20.storočia Karla Čapka predstavuje výstava, ktorú pripravil Památník Karla Čapka nielen z „učebnicového“ hľadiska, ale aj v ďalších, menej významných rovinách.

26:48 Archív TVT

prehliadka ZŤP - prerazenie tunela Dubná skala - koncert na námestí

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution