Správy 5.5.2017

pridané: 05.05.2017

Loading the player...

Príspevky

0:30 Jarný beh zdravia

V stredu (03.05.2017) popoludní sa na atletickej tartanovej dráhe na Severe konal ďalší ročník v behu. Aj napriek nie práve bežeckému počasiu si prišlo zašportovať viacero bežcov z blízkeho aj ďalekého okolia.

2:44 Kontrolné streľby poľovníkov

Na strelnici v Kláštore pod Znievom sa stretli členovia obvodnej poľovníckej komory, ktorí sa podrobili kontrolným streľbám. Tieto slúžia hlavne na to, aby poľovníci vedeli lovnú zver usmrtiť jedinou ranou.

5:17 Brigáda v Evanjelickej spojenej škole

V sobotu ( 29.04.2017) sa v priestoroch školy stretli viacerí učitelia, žiaci, ale aj ich rodičia. Spoločnými silami zveľadili vnútorné priestory. Ale aj okolie. Nešlo o žiadnu novinku. V tejto škole sa stretávajú pravidelne či už na jarnom upratovaní, alebo keď je to potrebné.

8:46 Veselé jasličky oslavujú 5.narodeniny

Zariadenie pre najmenšie deti v centre mesta poskytuje svoje služby už 5.rokov. Pre deti bol pripravený bohatý program, v ktorom dominovali bublinky. Začínali so šiestimi deťmi a dnes majú plný stav. Vo výchovno - vzdelávacom procese sa zameriavajú na výchovu v materinskom jazyku po tanečnej výtvarnej i hudobnej stránke.

11:40 Divadelné predstavenie Lordi v Martine

V stredu (03.05.2017) večer sa martinskému publiku predstavili známi herci z Bratislavy. Maroš Kramáš, Jozej Vajda a Peter Šimun si zahrali postavy lordov, v salónnej, ľahko škandálnej komédii o dvojitej morálke, ale aj priateľstve. Nás zaujímalo ako sa herci s danou témou vysporiadali.

15:46 Futbal MŠK Fomat vs. Trnava B

Na ihrisku v Žabokrekoch odohrali futbalisti MŠK Fomat 10-té kolo jarnej časti 2.ligy. Ani tentokrát si víťazstvo nevybojovali a rezerve trnavského Spartaka podľahli 1:2. Za domácich sa v závere stretnutia presadil kapitán Andrej Romančík.

16:44 Hádzaná MHáK Martin vs. HC Tatran Stupava

Na domácej palubovke odohrali martinskí hádzanári súboj proti dnes už tabuľkovo prvej Stupave. Otázka „kto z koho“ vládla v tomto stretnutí až do samého záveru. Nakoniec z toho víťazne vyšli hostia, ktorým domáci podľahli tesne 28:30.

19:38 Archív TVT

ecco v Martine - otvorenie plavárne - ocenenie pre JUS

Copyright © 2009 design: TV Turiec, develop: Creative Solution